fbpx

Verhuisbericht! Out of the box locatie voor innovators

door | 3 september 2021 | Innovatiestrategie

Leestijd: 4 minuten

Wij zijn verhuisd. En oh, wat zijn we trots op onze nieuwe locatie. In een volledig duurzaam pand, op steenworp afstand van station Utrecht Leidsche Rijn. Hier hebben wij ons eigen innovatielab ontworpen. We noemen het The Box: de ruimte waar je in gaat om uit je eigen box te komen. Om anders te leren kijken, anders te denken en vooral anders te doen. Hier begeleiden we innovatieteams, ontwerpen wij nieuwe business modellen, maken wij prototypes van innovatieve producten en leiden wij de innovators van de toekomst op. Hoe ziet de ideale ruimte eruit om aan de slag te gaan met creativiteit en innovatie? In dit artikel lees je welke keuze wij hebben gemaakt en waarom. Je bent welkom!

Maar allereerst ons nieuwe adres vanaf 1 september:

Reykjavikstraat 1
3543 KB Utrecht 

Friday out of the Box groeit

Ons innovatiebureau groeit. Daarom zijn we een jaar geleden gestart met het zoeken naar het ideale pand. Een nieuwe locatie waar onze consultants strategische sessies kunnen faciliteren,  nieuwe concepten kunnen ontwikkelen en innovatieteams kunnen opleiden. Op vijf aspecten wilden wij geen compromis sluiten: licht, energie, duurzaamheid, bereikbaarheid en wendbaarheid. Dat is gelukt bij Helix.

The Box | Locatie Friday out of the Box

Licht en lucht

Innovators hebben licht nodig, veel licht. Buitenlicht welteverstaan. Want natuurlijk licht stimuleert een positief humeur en helpt je brein om open te staan voor creativiteit. Drie wanden van The Box bestaan volledig uit glas, waardoor aan alle kanten daglicht binnenkomt. Het plafond is ook nog eens 4 meter hoog, waardoor je letterlijk veel lucht en ruimte ervaart. Dat voel je, dat doet iets met je. 

Energie en beweging

Vanuit The Box heb je een vrij uitzicht. Zie je de Domtoren, daar in de verte? Voel de rust, terwijl werkend Nederland over de A2 langs het pand raast. Toch hoor je niets, alleen je eigen gedachten en inspiratie. In de lichte ruimte vind je veel kleur en planten, om je energie te geven en je te inspireren. Je zit op de fantastische Cosm chairs van Herman Miller. Liever een actieve zit? Draai en wiebel dan op de ergonomische Buoy krukken van Turnstone. Je werkt je ideeën uit op de design whiteboards en maakt gebruikt van de beste creatieve materialen. En morgen? Dan doe je het weer helemaal anders. Gewoon omdat het kan, want alles is modulair en verplaatsbaar. 

Schroom niet. In The Box mag je letterlijk bewegen, leren, creëren en experimenteren. 

The Box | Innovatielab van Friday out of the Box | Utrecht Leidsche Rijn

Duurzaam en bereikbaar

Wij helpen organisaties om innovatie de baas te worden. Om invloed uit te oefenen op de toekomst, door vandaag andere oplossingen te ontwerpen en duurzame keuzes te maken. Die wilden we zelf met de keuze voor ons pand ook maken. Duurzaam gebouwd pand? Check. Mogelijkheden voor biologisch en vegan eten op locatie? Check. Goede bereikbaarheid per openbaar vervoer? Check. In een paar huppelsprongen sta je op op het perron van station Utrecht Leidsche Rijn. En met de ligging naast de A2 kunnen bezoekers uit het hele land ook met de auto goed aanrijden. 

Wendbaar

Uiteindelijk moet je ook in vierkante meters rekenen. Wij werken als innovatiebureau met een uitgebreid netwerk van innovators én hebben superambitieuze toekomstplannen. Wat doe je dan? Wij hebben gekozen voor een flexibel kantoorconcept dat met ons mee kan groeien. Zodat we in 2025 en ver daarna nog kunnen genieten van dit uitzicht. 

Welkom in The Box

We hebben aan alles gedacht. Niets is aan het toeval overgelaten. De eerste twee creatieve sessies in ons nieuwe pand zitten er inmiddels op en wat zijn we blij met de keuzes die we gemaakt hebben. Kom The Box gauw zelf ervaren in één van onze strategiesessies, creatieve workshops of innovatietrainingen.

Tot Friday!

Sanne Lichtendahl
Bio Sanne Lichtendahl | Friday out of the Box

Sanne Lichtendahl is is Innovatiestrateeg en partner bij innovatiebureau Friday out of the Box. Hier ontwerpt en faciliteert ze innovatieprogramma's, innovatietrainingen en creatieve conceptontwikkeling. Zij werkt o.a. voor ziekenhuizen, grote gemeenten, ICT dienstverleners en consultants. Sanne schreef in 2021 het boek 'Innovatie de baas' (S2 uitgevers)en spreekt regelmatig op events en congressen over innovatie en business creativiteit.