fbpx

Uitgeverij: S2 Uitgevers

Innovatie de Baas

Ontwikkel je creatief zelfvertrouwen en boost je innovatiekracht.

Raak je ook zo geïnspireerd van creatieve alleskunners? Zou je willen innoveren als Elon Musk, ontwerpen als Daan Roosegaarde en impact maken als Greta Thunberg? Maar vind je jezelf niet creatief? Dan hebben we nieuws voor je. Je barst van de creativiteit en innovatiekracht. Echt! Wat je nodig hebt is een boost van jouw creatief zelfvertrouwen. En dat kun je zelf ontwikkelen.

Innovatie gaat te vaak over ingewikkelde processen, nieuwe technologie en dikke portemonnees. Maar je mist dan een cruciaal inzicht. Elk innovatief idee ontstaat in één individueel brein. Het creatieve proces dat volgt voelt als een onvoorspelbare emotionele reis. Met in de hoofdrol: Bert, jouw interne criticaster die schreeuwt ‘stop er maar mee.’

Laat je inspireren door de persoonlijke creatie-verhalen van een cabaretier, interieurontwerper, arts, kunstenaar, DJ en ondernemers. Met de inzichten uit dit boek en de oefeningen uit het E.R.N.I.E-model ontwikkel jij jouw creatieve zelfvertrouwen.

Zo word je…innovatie de baas

Boek Innovatie de Baas | Sanne Lichtendahl en Joey Gonesh
Bol.com | Innovatie de Baas
Joey Gonesh en Sanne Lichtendahl | auteurs Innovatie de Baas

Over de auteurs

Joey Gonesh is een innovatiestrateeg. Sanne Lichtendahl een creatieve marketingspecialist. Als ondernemerskoppel runnen zij innovatiebureau Friday out of the Box. Met hun team helpen zij organisaties om innovatie de baas te worden. Met strategisch advies, creatieve workshops en trainingen. Hun missie? Het terugbrengen van creatief zelfvertrouwen in organisaties. Dát is wat uiteindelijk het verschil maakt bij innovatie.

Boek Innovatie de Baas | Joey Gonesh en Sanne Lichtendahl | Friday out of the Box
Boek Innovatie de Baas | Sanne Lichtendahl en Joey Gonesh

Reserveren: Innovatie de Baas

Wil jij één van de eerste vijftig exemplaren ontvangen van het boek Innovatie de Baas?
Reserveer dan hier jouw gesigneerde exemplaar. 

 € 22,50 per boek
Verzendkosten: €2,99