Bel 06-83629521 of mail info@fridayoutofthebox.nl

Over ons

Joey Gonesh en Noor Scheltema

Je wil méér met innovatie

Maar wat je ook probeert: het komt niet van de grond. Je krijgt de organisatie niet mee. Of je weet gewoon niet goed hoe je het moet aanpakken. Het valt ook niet mee: van niets naar iets gaan.

Maar ja, je moet er wel iets mee. De wereld gaat door, klanten veranderen en hun wensen ook. Als je er morgen nog wil zijn, moet je vandaag aan het werk.

Het goede nieuws: je hoeft het niet alleen te doen.

Het slechte nieuws: we gaan het niet voor je doen.

We doen het SAMEN.

Friday Out Of The Box is jouw partner in innovatie. We hebben lef. We hebben energie. We zijn creatief. Maar, er zit academisch beton onder alles wat we doen.

Oh ja, geloof je in snelle, digitale transformaties? Wij niet. Innovatie betekent namelijk dat je dingen anders moet doen [te beginnen met ons te bellen]. En dat lukt. Maar wel stap voor stap. Je valt toch ook niet 10 kilo af in 1 week?

Dus geen quick fixes. Wel energie, creativiteit, falen, leren en je klanten verrassen.

Wij zijn Friday Out Of The Box en we willen de beste business innovators zijn. Wie wil jij morgen zijn?

Wij zijn Friday out of the Box

Wij werken met onze klanten aan de bedrijven van morgen.

Waarom zou je kiezen voor Friday out of the Box?

1

We starten altijd bij de uitdaging van de klant


Wij pakken innovatie uitdagingen aan. Dat kan alleen als je de klant en haar uitdaging goed kent. Daarom doen wij een goede analyse van de uitdaging en de stakeholders. Een goede formulering van de uitdaging is het vertrekpunt voor kwalitatief werk.

 

2

We gaan voor een 9 en zijn tevreden met een 8


Natuurlijk beoordelen klanten ons niet altijd met een 9. Maar dat is wel onze ambitie. Alleen door de lat hoog te leggen prikkelen we onze eigen creativiteit om continu te verbeteren.

 

3

We denken en werken out of the box


Out of the box denken is voor ons de standaard. Daarom zetten we relevante specialisten uit verschillende vakgebieden en branches in om onze klanten te helpen. Deze diversiteit aan perspectieven levert de beste klantinzichten op.
4

We zijn gericht op zichtbare resultaten


Goede ideeën zonder executie hebben geen impact. Daarom genereren we niet alleen ideeën maar bouwen we ook prototypes. En als je van jouw prototype een project wil maken dan helpen we. Hieruit volgt zichtbaar resultaat voor de klant. Dat is het doel.

 

5

We zijn nieuwsgierig


Innovatie betekent bezig zijn met nieuwe dingen. Innovators moeten weten wat er in de wereld gebeurt. Daarom schrijven wij onze eigen blogs. Elke twee weken publiceren we. Zo blijven we nieuwsgierig, scherp en up to date.

 

6

We falen vaak, maar voorwaarts


Wij adviseren onze klanten open te staan voor falen. Wij vinden dat we dat dan zelf ook moeten doen. Heeft iemand een goed idee? Dan zeggen we: ga maar proberen! Elke keer zijn de resultaten verrassend in positieve zin.

Pin It on Pinterest