fbpx

Stel je voor dat je nu contact opneemt.

Waar sta je dan over 3 maanden, 6 maanden of 1 jaar?

Vertel ons je uitdaging

your-name(Vereist)

Innovatiebureau
Friday out of the Box

Reykjavikstraat 1

3543 KH Utrecht

📞 030- 8779027
📧 innovatie@fridayoutofthebox.nl

Looproute vanaf het perron


Kom je met de trein? Slim, want we zijn op huppelafstand van station Utrecht Leidsche Rijn gevestigd. 

Check de looproute in de video.

Autoroute vanaf A2


Liever met de auto? No problem, want met onze ligging pal naast de A2 zijn we goed bereikbaar. 

Check de autoroute (A2, vanaf Amsterdam) in deze video. 

Je bent in goed gezelschap

Lees de ervaringen van onze innovatieve klanten

cristina milev
Wij hebben van friday out of the box een tweedaagse innovatieworkshop gevolgd. Sanne heeft ons in deze twee dagen begeleid. Het waren ontzettend leerzame dagen met veel handvatten voor het zelf geven van een (creatieve) workshop. Sanne is een heel vriendelijke dame met een schat aan kennis. Sanne is altijd goed voorbereid geweest en heeft altijd super handige tips voor onze eigen workshops. Ik kan het bedrijf/ de organisatie alleen maar aanbevelen!
Marc van den Boogaard
De afgelopen periode zijn wij gestart om onze eigen workshops vorm te geven voor STARC. De energieke aanpak daagt je team uit om buiten de gebaande paden te denken. Hier vind je innovatie met een verfrissende twist. Ze hebben aan een half woord genoeg om jouw wensen naar boven te halen en tegelijkertijd je verwachtingen te overtreffen. Nogmaals veel dank team Friday out of the Box!
Paul Haars
Wil je binnen je werk loskomen van geijkte patronen dan is Friday out of the Box een absolute aanrader. Individueel heb ik deelgenomen aan de training ‘Innovatieworkshops Faciliteren’. In twee lesdagen word je op een hele praktische manier wegwijs gemaakt in de wereld van Design Thinking. De opgedane kennis is zeer makkelijk toe te passen binnen je eigen organisatie. Het heeft mij in positieve zin verbaasd hoe proactief en gepassioneerd je team aan de slag gaat zodra je een paar simpele technieken en tools gebruikt die je in de training wordt aangeleerd. Wat een verschil met de traditionele manier van vergaderen waarin geen actieve bijdrage van iedereen wordt verlangd. Geënthousiasmeerd door de individuele training heb ik met het Marketing-team van Wilde Ganzen ook een Innovatie Booster gedaan. Onder de bezielende leiding van Sanne hebben we ontzettend veel creatieve oplossingen bedacht voor de problemen waar wij als goed doel tegenaan lopen. Dat we in korte tijd tot zoveel ideeën zijn gekomen, heeft veel energie losgemaakt in het team.
Hilde van Giffen
Afgelopen maand een twee-daagse training gevolgd. Enorm veel geleerd en fijne tools meegekregen om een goede workshop/hackathon te organiseren! Joey deelde zijn kennis en ervaring met passie met ons!
Margreet van Oudheusden
Het was voor mij een live changing training!
Nele Vandeperre
Heel erg genoten van de training innovatieworkshops faciliteren. Joey brengt met bijzonder veel inspiratie en geduld de fundamentals bij en heeft me zin doen krijgen in meer design thinking processen en hoe mensen hierin positief mee te kunnen nemen. Dank je!
Peggy Verroen
Wat een gave training. Veel geleerd over het goed begeleiden van workshops en de impact van kleine nuance verschillen tijdens het faciliteren.
Bapke Westhoek
Samen met een collega heb ik de zesdaagse training tot Design Sprint Facilitator gevolgd op de eigen, inspirerende locatie van FOOTB. Ik vond het een cadeautje! In deze zes dagen hebben we onze gereedschapskist gevuld met gave, vaak creatieve tools die we niet alleen bij een sprint in kunnen zetten maar ook zeker ervoor kunnen zorgen dat vergaderingen efficiënter en inspirerender verlopen. Inmiddels weten we dat iedereen creatief is, en tot gave oplossingen kan komen. De trainer, Sanne, is ontzettend kundig, enthousiast en vrolijk. Daarnaast hadden we het geluk dat we de training konden volgen met twee medewerkers van FOOTB: Jip en Nina, twee ontzettend leuke facilitators! Na zes dagen training hebben mijn collega en ik er het volste vertrouwen in dat we de sprints bij Ons Tweede Thuis kunnen faciliteren.
Marcel Wassink
Prima bedrijf om innovatie een boost te geven!