fbpx

Stel je voor dat je nu contact opneemt.

Waar sta je dan over 3 maanden, 6 maanden of 1 jaar?

Vertel ons je uitdaging

your-name(Vereist)

Innovatiebureau
Friday out of the Box

Reykjavikstraat 1

3543 KH Utrecht

📞 030- 8779027
📧 innovatie@fridayoutofthebox.nl

Looproute vanaf het perron


Kom je met de trein? Slim, want we zijn op huppelafstand van station Utrecht Leidsche Rijn gevestigd. 

Check de looproute in de video.

Autoroute vanaf A2


Liever met de auto? No problem, want met onze ligging pal naast de A2 zijn we goed bereikbaar. 

Check de autoroute (A2, vanaf Amsterdam) in deze video. 

Je bent in goed gezelschap

Lees de ervaringen van onze innovatieve klanten

Hilde van Giffen
Afgelopen maand een twee-daagse training gevolgd. Enorm veel geleerd en fijne tools meegekregen om een goede workshop/hackathon te organiseren! Joey deelde zijn kennis en ervaring met passie met ons!
Margreet van Oudheusden
Het was voor mij een live changing training!
Nele Vandeperre
Heel erg genoten van de training innovatieworkshops faciliteren. Joey brengt met bijzonder veel inspiratie en geduld de fundamentals bij en heeft me zin doen krijgen in meer design thinking processen en hoe mensen hierin positief mee te kunnen nemen. Dank je!
Peggy Verroen
Wat een gave training. Veel geleerd over het goed begeleiden van workshops en de impact van kleine nuance verschillen tijdens het faciliteren.
Bapke Westhoek
Samen met een collega heb ik de zesdaagse training tot Design Sprint Facilitator gevolgd op de eigen, inspirerende locatie van FOOTB. Ik vond het een cadeautje! In deze zes dagen hebben we onze gereedschapskist gevuld met gave, vaak creatieve tools die we niet alleen bij een sprint in kunnen zetten maar ook zeker ervoor kunnen zorgen dat vergaderingen efficiënter en inspirerender verlopen. Inmiddels weten we dat iedereen creatief is, en tot gave oplossingen kan komen. De trainer, Sanne, is ontzettend kundig, enthousiast en vrolijk. Daarnaast hadden we het geluk dat we de training konden volgen met twee medewerkers van FOOTB: Jip en Nina, twee ontzettend leuke facilitators! Na zes dagen training hebben mijn collega en ik er het volste vertrouwen in dat we de sprints bij Ons Tweede Thuis kunnen faciliteren.
Marcel Wassink
Prima bedrijf om innovatie een boost te geven!
Eveline Van Dam
Ontzettend veel waardevolle tools & inzichten gekregen tijdens de Innovatieworkshops Faciliteren Fundamentals! Fijne sessies waarbij je zelf aan de slag gaat met concrete voorbeelden. Zou deze leerzame training zeker aanbevelen aan iedereen zich wil ontwikkelen als facilitator.
Reinier Jobse
Leerzaam en leuk. Prima verzorgde training op maat aangeboden.
Marja Pelzer
Super workshop "creatieve sessie faciliteren" gevolgd. Veel geleerd en zin om het toe te gaan passen!