fbpx

Vacature: Innovatie consultant 

Sluitingsdatum vacature: 15 februari 2022 (de vacature is gesloten, maar open sollicitaties zijn welkom)

In deze rol faciliteer je design sessies, geef je trainingen en ontwikkel je innovatieve concepten voor en met onze klanten. Je staat stevig in je schoenen en bent zowel taalkundig als visueel zeer sterk. Werken bij Friday out of the Box betekent dat je eigenaar bent van klantprojecten en daarop acteert. Fouten maken moet, net als kritische zelfreflectie. “Bij ons ligt het dus bijna nooit aan de ander, maar aan je eigen reactie of instelling’. Heb je daarnaast een goed idee en er staat geld op de rekening? Dan mag je het gaan doen. Maar dan wel het komende jaar. Want ideeën zonder discipline zijn dromen.

Over Friday out of the Box

De wereld staat voor enorme uitdagingen, en duurzame verandering is urgent in vrijwel iedere sector. Het is onze missie om een bijdrage te leveren aan deze noodzakelijke vernieuwing door innovatie in organisaties te versnellen. Hiervoor is een collectieve beweging nodig van professionals die opereren als innovators – vernieuwers die buiten de gebaande paden treden om systemen duurzaam te veranderen. Wij beschouwen het als onze opdracht om een leger van innovators te mobiliseren en in hun kracht te zetten. Dit doen wij met hoogwaardige opleidingen, intelligente innovatiediensten en betrokken begeleiding van innovatieprojecten.

🏢 Hypermodern kantoor in Utrecht (naast station Utrecht Leidsche Rijn)
🙋🏽‍♀️ Fysiek als het kan, digitaal als het moet. Volgens de regels. 

Vragen over deze functie of direct solliciteren? Neem dan contact op met Sanne Lichtendahl  via 06 55746974 of mail naar sanne@fridayoutofthebox.nl

Tot Friday!

Sanne Lichtendahl

Vacature Innovatie Consultant | Friday out of the Box