fbpx

Vacature: Innovatie consultant 

Sluitingsdatum vacature: 19 april 2024

Ben jij die rete-ambitieuze innovator die altijd voor kwaliteit gaat, eigenaarschap toont en lekker kan samenwerken?   

In de rol van innovatie consultant ontwerp je innovatieprogramma’s, faciliteer je workshops, ontwikkel je innovatieteams en creëer je out-of-the-box concepten voor en met onze klanten. Je staat stevig in je sneakers en bent zowel visueel als taalkundig sterk. (Ook zonder ChatGPT).

Wij gaan altijd voor een 9, jij?
Werken bij Friday out of the Box betekent dat je eigenaar bent van klantprojecten en daarop acteert. Je kan verbinding maken met klanten en houdt van de puntjes op de i zetten. Je bent doelgericht, maar flexibel genoeg om je aan te passen en vrijdagmiddag in de downward facing dog te staan. Want we sluiten elke week af met yoga, in de baas zijn tijd. 

En ohja, fouten maken moet, net als kritische zelfreflectie. Bij ons ligt het dus bijna nooit aan de ander, maar aan je eigen reactie of instelling. Heb je daarnaast een goed idee en er staat geld op de rekening? Dan mag je het gaan doen. Wij houden van experimenteren. 

Over Friday out of the Box
De wereld staat voor enorme uitdagingen en duurzame verandering is urgent in iedere sector. Het is onze missie om een bijdrage te leveren aan deze noodzakelijke vernieuwing door innovatie in organisaties te versnellen. Hiervoor ontwerpen wij innovatieprogramma’s op maat met een minimale duur van 3 maanden. We zijn continu bezig met het ontwikkelen, testen en opschalen van business ideeën. 

Verschillende rollen, verschillende branches: geen dag hetzelfde
Wij beschouwen het als onze opdracht om een legioen van innovators te mobiliseren. Hoe we dit doen? Met een combinatie van consulting, projectmanagement, betrokken begeleiding, maar ook zeker een stuk uitvoering. Als klein team van 5 versterken we elkaars krachten en werken we nauw samen. Net als met onze opdrachtgevers binnen de zorg, de overheid, het onderwijs en de bouw en techniek. 

De belangrijkste dingen op een rijtje:
🏢Hypermodern kantoor in Utrecht Leidsche Rijn
🙋🏽‍♀️40 uur
🎓HBO werk- en denkniveau. 
💡Relevante werkervaring of opleiding, zoals business innovation of innovation management 
👟Toffe sneakers is een pré (of een goede dosis humor)

Vragen over deze functie of direct solliciteren? Neem dan contact op met Sanne Lichtendahl  via 06 55746974 of mail naar sanne@fridayoutofthebox.nl

Tot Friday!

Sanne Lichtendahl