Momenteel faciliteren wij strategiesessies, innovatie workshops, trainingen en presentaties ook remote.  Lees meer over onze expertise op dit gebied.

Innovatiecoach

De innovatiecoach is de personal trainer voor je innovatieteam. Een nieuw idee ontwikkelen, testen of naar de markt brengen? De innovatiecoach houdt je in beweging. 

Coach voor je innovatieteam

}

Sneller resultaat

Creatieve workshops

De laatste innovatiekennis in huis

Online of op locatie

Word innovatie de baas

De innovatiecoach als personal trainer voor je innovatieteam

Innovatiecoach houd je in beweging
Je wilt meer uit je innovatieteam halen. 
Maar waar begin je? Heb je de laatste kennis in huis? Lukt het om de focus te behouden? En hoe houd je het project in beweging, juist als het even tegenzit? 

Teamcoach
Een innovatiecoach is de personal trainer van je innovatieteam. Met de laatste innovatietools, creatieve workshops en scherpe vragen coacht hij je team wekelijks naar succes.
 

Innovatiecoach Jean Paul van Friday out of the Box ondersteunt Jumbo Maritime met het realiseren van ons Easy Lash project. Hij maakt inzichtelijk welke resources er nodig zijn en helpt ons met de SCRUM methodiek. Daarnaast zorgt Jean Paul dat wij het project tot en met de implementatie borgen. Zo worden behaalde resultaten echt zichtbaar. Jean Paul is een pitbull die niet los laat tot de gemaakte afspraken nagekomen zijn. 

Tom Milder

Innovation Lead, Jumbo Maritime

Even voorstellen…onze innovatie coaches

Innovatiecoach Joey Gonesh | Friday out of the Box

Joey Gonesh, innovatiecoach

Joey heeft een MBA in Business & IT van Nyenrode op zak. Hij startte innovatiebureau Friday out of the Box om organisaties te helpen innovatie de baas te worden. Zijn superpower? Strategie combineren met creativiteit en leiderschap.

“Als innovatiecoach moet je op het abstracte niveau van directies kunnen praten, maar ook door het bedrijf heen kunnen kijken. Innovatie heeft implicaties voor finance, operatie en IT. Als je dit begrijp, stel je betere vragen en worden nieuwe ideeën ook echt werkelijkheid.”

Innovatiecoach Jean Paul van der Loo | Friday out of the Box

Jean Paul van der Loo, innovatiecoach

Jean Paul studeerde Bedrijfskunde is een verandermanager met een indrukwekkend trackrecord. Lees ook dit artikel over zijn rol als innovatiecoach. Zijn superpower? Ervoor zorgen dat jouw innovatieve idee ook echt wordt gerealiseerd.

“Als innovatiecoach zorg ik ervoor dat het team beter presteert. En dus sneller resultaat behaalt. Door te observeren, te interveniëren en te adviseren. Het zijn de mensen die een innovatieproject tot een succes kunnen maken. De techniek, processen en structuren ondersteunen daarin.” 

Innovatiecoach Joey Gonesh heeft ons met veel enthousiasme begeleid. Door ons voortdurend uit te dagen en prikkelende vragen te stellen hebben wij mooie resultaten kunnen bereiken. Friday out of the Box weet als geen ander welke stappen je kunt zetten om van innovatieve ideeën werkelijkheid te maken. Afgelopen maanden heeft samenwerking geleid tot een gecoördineerd innovatie-portfolio.

Paul Oostveen

Directeur, Quattri Consultants

Resultaten Innovatiecoach

Leren

Teamleden voeren wekelijkse gesprekken met een ervaren coach en vergroten daarmee hun vaardigheden en kennis.

Z

Grip

De innovatiecoach houdt de vinger aan de pols: we checken wekelijks of alle verbeteracties afgerond zijn.

Advies

Je krijgt wekelijks een lijst met verbeteracties en bijbehorend advies in je mailbox.

g

Snelheid

Het team innoveert sneller met de kennis en ervaring van de innovatiecoach.

Wat denk je? Is het tijd voor een videocall?

Plan een eerste gratis coachgesprek met innovatie strateeg Joey.
Wanneer het jou uitkomt.

Welke dag komt jou het beste uit?*

Voorkeur tijdstip

Joey Gonesh | Innovatie coach | Friday out of the Box | Innovatiebureau Utrecht

Joey Gonesh,
Oprichter, Innovatiecoach

Pin It on Pinterest