fbpx

Coronaproof innoveren. Zo gaan wij om met de maatregelen

door | 24 november 2021 | Coronaproof innoveren

Leestijd: 2 minuten

Coronaproof innoveren? Jazeker! Wij houden ons uiteraard aan alle regels en richtlijnen van het RIVM. Lees hier hoe wij hiermee omgaan bij onze projecten. 

De huidige coronaregels

  •       Was vaak en goed je handen.
  •       Houd 1,5 meter afstand. 
  •       Blijf thuis bij klachten en laat je direct testen.
  •       Zorg voor voldoende frisse lucht.

Voldoet jullie locatie aan de coronaregels?

Onze hypermoderne locatie, The Box, beschikt over een mechanische ventilatie. Dat betekent dat er continu frisse lucht wordt aangevoerd. Verder houden we in The Box minimaal 1,5 meter afstand. Daarmee voldoet de ruimte aan de coronaregels. 

Als we fysiek bij elkaar te komen voor bijvoorbeeld een innovatieworkshop, dan vragen we alle deelnemers bovendien om ’s ochtends een zelftest te doen. 

Gaan fysieke evenementen (trainingen, workshops, hackathons) door?

Al onze evenementen, projecten en trainingen gaan door. Projecten waarvoor we fysiek bij elkaar zouden komen, voeren we zo mogelijk digitaal uit. Gelukkig hebben we de afgelopen jaren veel geoefend met handige tools zoals MS Teams, Mural en Zoom. Inmiddels weten we hoe we digitaal kunnen samenwerken op een manier die dicht bij een offline ervaring komt. Daarbij heeft online een aantal voordelen, die we dan extra uitnutten. Lees daarvoor ons dossier ‘Corona-proof innoveren’.

 

Wat doen jullie als er een lockdown is?

Als er een lockdown van kracht is dan houden we ons hieraan. Dat betekent dat we je 100% digitaal helpen met jouw innovatievragen. 

Als je nog vragen hebt, neem dan contact op: sanne@fridayoutofthebox.nl of bel 030- 8779027.

Tot Friday!

Sanne Lichtendahl

Bio Sanne Lichtendahl | Friday out of the Box

Sanne Lichtendahl is Brand director en partner bij innovatiebureau Friday out of the Box. Hier werkt ze aan creatieve proposities en conceptontwikkeling. Ook faciliteert ze trainingen en workshops aan innovatieteams. Sanne heeft een passie voor leren en werkte eerder voor verschillende hogescholen en universiteiten. Ze spreekt en schrijft regelmatig over marketing, innovatie en creativiteit.

Meer inspiratie voor innovators

Wat is innovatie? En welke typen zijn er?

Wat is innovatie? En welke typen zijn er?

Innovatie betekent letterlijk vernieuwing. Door te vernieuwen blijf je competitief. Dus innovatie is essentieel voor het voortbestaan van je bedrijf. En voor groei. Maar wat is innovatie nu eigenlijk precies? Welke soorten zijn er? En hoe doe je dat dan, innoveren?...

Open innovatie: openlijk mislukt.

Open innovatie: openlijk mislukt.

Open innovatie leidt niet altijd tot de beste oplossingen. Dat besefte wasmiddelfabrikant Henkel niet toen ze vol verwachting hun open innovatie challenge aankondigden: bedenk een lekkere en frisse geur voor ons afwasmiddel. Het idee ‘Afwasmiddel met kippengeur’ kreeg...

Lost innovatie software jouw probleem op?

Lost innovatie software jouw probleem op?

“We hebben ideeën genoeg. Dus hoe kan innovatie software ons probleem dan oplossen?” Die vraag hoor ik vaker als ik over innovatie software praat. Innovatie software wordt dan, ten onrechte, gelijkgeschakeld aan ideegeneratie software. Het probleem wordt vooral gelegd...

Innovatie software: de voordelen én de nadelen

Innovatie software: de voordelen én de nadelen

Innovatie software: is het de volgende management-hype of een duurzame investering?  In mijn vorige artikel over dit onderwerp stelde ik de vraag of innovatie software je echt helpt om beter te innoveren. Mijn antwoord was ja. Maar hoe maak je de juiste afweging?...

Duik dieper in een onderwerp

Pin It on Pinterest

Share This