fbpx

Google design sprint training

door | 13 januari 2021 | Kennisbank

Leestijd: 2 minuten

Wat is een Google design sprint training?

Google design sprint training volgen? Dat kan bij ons. Een google design sprint is het populaire innovatieprogramma van 5 dagen waarin je complexe problemen oplost en test met jouw gebruiker of klant. Een complex probleem is bijvoorbeeld de ontwikkeling van een nieuwe dienst, de toepassing van een innovatieve technologie of een nieuw business model. Tijdens deze inspirerende training leer je om zelf google design sprints te begeleiden. Dit heet faciliteren. Je leert casegericht hoe je écht out-of-the box ideeën uit een diverse groep mensen haalt.

Wij hebben de Google design sprint training ondergebracht in de volgende trainingen:


“De training Innovatieworkshops Faciliteren is diepgaand,
inhoudelijk en praktisch omdat je aan je eigen case werkt”

Waarom een Google design sprint training?

Volg deze training je als je wilt leren hoe je groepen begeleid door de gedetailleerde stappen van een design sprint. Je leert hoe je de volgende stappen professioneel faciliteert:

  1. Het probleem begrijpen;
  2. Ideeën genereren;
  3. De beste ideeën selecteren;
  4. Een prototype bouwen en;
  5. Een echte test uitvoeren met de klant.

Maar je leert ook welke verbeteringen je kunt doen op het design sprint programma. Zo maak je jouw sprints nog effectiever!


“Trainer Joey Gonesh is persoonlijk en warm.
De training Innovatieworkshops Faciliteren is ontspannend en uitdagend.”

Voor wie is de Google design sprint training?

De Google design sprint training is geschikt voor iedereen die de beste ideeën uit een groep mensen wil halen. Je bent bijvoorbeeld een scrum master, product owner, een innovatiemanager, innovatiecoach of lid van een innovatieteam. Maar ook zzp-ers die het faciliteren van innovatieve workshops willen toevoegen aan hun portfolio vinden de training waardevol.

Google design sprint training in Utrecht

Wij geven deze innovatieve training in ons nieuwe kantoor in het Helix gebouw in Utrecht. Ons unieke kantoor is specifiek ingericht om de creativiteit te laten stromen. Met grote whiteboards, een hoog plafond, veel lichtinval en gladde wanden. Het gebouw is 1 minuut lopen vanaf station Utrecht Leidsche Rijn. We heten je graag welkom tijdens één van onze trainingen.

Joey Gonesh | Innovatie strateeg | Froday out of the Box | Innovatiebureau Utrecht
Trainer Joey Gonesh

De trainer is Joey Gonesh. Joey is oprichter van innovatiebureau Friday out of the Box. Als innovatiestrateeg faciliteerde hij al 100+ innovatieworkshops, van ideation sessies tot hackathons en google design sprints. Hij werkt voor bedrijven zoals Nike, NS, ProRail en HP Enterprise en doceert aan business universiteiten. Daarnaast is hij professioneel spreker over creativiteit, innovatie en ondernemerschap. Als trainer is Joey energiek, creatief, out-of-the-box en persoonlijk.

Hoe kan ik me inschrijven?

Je kunt je inschrijven op de productpagina van de training Innovatieworkshops Faciliteren Fundamentals.

Meer inspiratie voor innovators

Wat is innovatie? En welke typen zijn er?

Wat is innovatie? En welke typen zijn er?

Innovatie betekent letterlijk vernieuwing. Door te vernieuwen blijf je competitief. Dus innovatie is essentieel voor het voortbestaan van je bedrijf. En voor groei. Maar wat is innovatie nu eigenlijk precies? Welke soorten zijn er? En hoe doe je dat dan, innoveren?...

Coronaproof innoveren. Zo gaan wij om met de maatregelen

Coronaproof innoveren. Zo gaan wij om met de maatregelen

Coronaproof innoveren? Jazeker! Wij houden ons uiteraard aan alle regels en richtlijnen van het RIVM. Lees hier hoe wij hiermee omgaan bij onze projecten.  De huidige coronaregels       Was vaak en goed je handen.       Houd 1,5 meter afstand.        Blijf thuis bij...

Open innovatie: openlijk mislukt.

Open innovatie: openlijk mislukt.

Open innovatie leidt niet altijd tot de beste oplossingen. Dat besefte wasmiddelfabrikant Henkel niet toen ze vol verwachting hun open innovatie challenge aankondigden: bedenk een lekkere en frisse geur voor ons afwasmiddel. Het idee ‘Afwasmiddel met kippengeur’ kreeg...

Lost innovatie software jouw probleem op?

Lost innovatie software jouw probleem op?

“We hebben ideeën genoeg. Dus hoe kan innovatie software ons probleem dan oplossen?” Die vraag hoor ik vaker als ik over innovatie software praat. Innovatie software wordt dan, ten onrechte, gelijkgeschakeld aan ideegeneratie software. Het probleem wordt vooral gelegd...

Duik dieper in een onderwerp

Pin It on Pinterest

Share This