fbpx

Google design sprint training

door | 13 januari 2021 | Kennisbank

Leestijd: 2 minuten

Wat is een Google design sprint training?

Google design sprint training volgen? Dat kan bij ons. Een google design sprint is het populaire innovatieprogramma van 5 dagen waarin je complexe problemen oplost en test met jouw gebruiker of klant. Een complex probleem is bijvoorbeeld de ontwikkeling van een nieuwe dienst, de toepassing van een innovatieve technologie of een nieuw business model. Tijdens deze inspirerende training leer je om zelf google design sprints te begeleiden. Dit heet faciliteren. Je leert casegericht hoe je écht out-of-the box ideeën uit een diverse groep mensen haalt.

Wij hebben de Google design sprint training ondergebracht in de volgende trainingen:


“De training Innovatieworkshops Faciliteren is diepgaand,
inhoudelijk en praktisch omdat je aan je eigen case werkt”

Waarom een Google design sprint training?

Volg deze training je als je wilt leren hoe je groepen begeleid door de gedetailleerde stappen van een design sprint. Je leert hoe je de volgende stappen professioneel faciliteert:

  1. Het probleem begrijpen;
  2. Ideeën genereren;
  3. De beste ideeën selecteren;
  4. Een prototype bouwen en;
  5. Een echte test uitvoeren met de klant.

Maar je leert ook welke verbeteringen je kunt doen op het design sprint programma. Zo maak je jouw sprints nog effectiever!


“Trainer Joey Gonesh is persoonlijk en warm.
De training Innovatieworkshops Faciliteren is ontspannend en uitdagend.”

Voor wie is de Google design sprint training?

De Google design sprint training is geschikt voor iedereen die de beste ideeën uit een groep mensen wil halen. Je bent bijvoorbeeld een scrum master, product owner, een innovatiemanager, innovatiecoach of lid van een innovatieteam. Maar ook zzp-ers die het faciliteren van innovatieve workshops willen toevoegen aan hun portfolio vinden de training waardevol.

Google design sprint training in Utrecht

Wij geven deze innovatieve training in ons nieuwe kantoor in het Helix gebouw in Utrecht. Ons unieke kantoor is specifiek ingericht om de creativiteit te laten stromen. Met grote whiteboards, een hoog plafond, veel lichtinval en gladde wanden. Het gebouw is 1 minuut lopen vanaf station Utrecht Leidsche Rijn. We heten je graag welkom tijdens één van onze trainingen.

Joey Gonesh | Innovatie strateeg | Froday out of the Box | Innovatiebureau Utrecht
Trainer Joey Gonesh

De trainer is Joey Gonesh. Joey is oprichter van innovatiebureau Friday out of the Box. Als innovatiestrateeg faciliteerde hij al 100+ innovatieworkshops, van ideation sessies tot hackathons en google design sprints. Hij werkt voor bedrijven zoals Nike, NS, ProRail en HP Enterprise en doceert aan business universiteiten. Daarnaast is hij professioneel spreker over creativiteit, innovatie en ondernemerschap. Als trainer is Joey energiek, creatief, out-of-the-box en persoonlijk.

Hoe kan ik me inschrijven?

Je kunt je inschrijven op de productpagina van de training Innovatieworkshops Faciliteren Fundamentals.

Pin It on Pinterest

Share This